Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Today Trends

Related Posts

Ένα SUV 6 θέσεων που μπορεί να γίνει και σινεμά


Το Huawei Aito 9 είναι ένα πολυτελές SUV με 6 θέσεις που είναι γεμάτο με οθόνες για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης και ψυχαγωγίας.

Το Aito M9 είναι προϊόν συνεργασίας των Huawei και Seres και διακρίνεται για το μέγεθος την άνεση, την πολυτέλεια και την τεχνολογία που προσφέρει. Η διαμόρφωση του εσωτερικού είναι 6θέσια, με τρεις σειρές άνετων καθισμάτων και μπόλικες οθόνες για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Huawei Aito M9

Κάθε ένας από τους επιβάτες έχει τη δική του οθόνη διαθέσιμη, οι οποίες είναι στο σύνολο τέσσερις, ενώ υπάρχει και λέιζερ βιντεοπροβολέας που χρησιμοποιεί την πτυσσόμενη οθόνη 32 ιντσών στην πλάτη των εμπρός επιβαινόντων για να προβάλει ταινίες, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα για καραόκε.

Huawei Aito M9

Από την άλλη η διαγώνιος μπορεί να γίνει μέχρι και 100 ίντσες, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλα επίπεδη επιφάνεια προβολής. Για την ηχητική πανδαισία φροντίζουν 25 ηχεία υψηλής πιστότητας, με ισχύ 2.080 watt, που διαθέτουν εκτός από την αναμενόμενη δύναμη και σύστημα μείωσης του θορύβου για περισσότερη άνεση στο εσωτερικό.

Huawei Aito M9

Όσον αφορά το εμπρός μέρος, εκεί συναντάμε μια ψηφιακή οθόνη για τον πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ αυτή του συστήματος πολυμέσων έχει διαγώνιο 15,6 ίντσες και μια ακόμα 16 ιντσών είναι τοποθετημένη εμπρός από το συνοδηγό.

Huawei Aito M9

Το 6θέσιο SUV μπορεί να διαμορφωθεί και διπλό κρεβάτι ή σε ένα γραφείο με κορυφαίες ανέσεις για τον κάτοχο. Έχει αμέτρητους αποθηκευτικούς χώρους, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και κλιματιζόμενα. Όσον αφορά την ασφάλεια είναι περιτριγυρισμένο με 27 αισθητήρες που διαβάζουν τα πάντα πέριξ του αυτοκινήτου.

Huawei Aito M9Δες τώρα ολες της αθλητικές μεταδόσεις δωρεάν!
Ελληνική Τηλεόραση : Δες όλα τα κανάλια τωρα Live!
Ταινίες online: Δες τις αγαπημένες σου ταινίες τωρα Live!
Online Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Ολα τα άρθρα είναι πηγές από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites


πηγή άρθρου

Popular Articles