10.9 C
Athens
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €89-€3.079 Δεκέμβριος 2023

Must read


Ένα tablet μπορεί να είναι μέσο ψυχαγωγίας, αλλά και εργαλείο δουλειάς. Στην αγορά θα βρούμε tablet με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, διάρκεια μπαταρίας, και δυνατότητες όπως 3G/4G/5G, GPS, κλπ. Στον οδηγό προτείνουμε λύσεις για την αγορά tablet με λειτουργικό σύστημα Android, Windows, και iOS, για κάθε ανάγκη, σε κάθε κατηγορία τιμής, αλλά και με πολλές άτοκες δόσεις.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Θέλεις επιστροφή χρημάτων σε όποιο tablet αγοράσεις?

Για επιστροφή χρημάτων σε μετρητά από τα μεγαλύτερα e-shop στην Ελλάδα, για τεχνολογικές αγορές και όχι μόνο, μπορείς να κάνεις ένα δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo. Η επιστροφή ισχύει για κάθε μέθοδο πληρωμής, ακόμα και με αντικαταβολή.

Δείτε τους οδηγούς αγοράς του PCsteps

Ένας οδηγός που ακολουθεί στενά τις εξελίξεις

Ο οδηγός για την αγορά tablet του PCsteps παραμένει πάντοτε επίκαιρος. Θα τον ανανεώνουμε κάθε μήνα, την 1η Παρασκευή, από 1 έως 7 του μηνός.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενημερώνεστε τακτικά όσον αφορά τις αλλαγές των τιμών στην αγορά, για τυχόν μοντέλα που έχουν εξαντληθεί, αλλά και τα νέα και βελτιωμένα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Οι επιλογές για την αγορά tablet

Για τη δική σας ευκολία, αλλά και για την καλύτερη διαθεσιμότητα των προϊόντων, στον οδηγό περιλαμβάνουμε προτάσεις από το e-shop.gr, το mediamarkt.gr, το public.gr, και το kotsovolos.gr.

Αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα έχει εξαντληθεί ή έχει αλλάξει η τιμή του πριν τον επόμενο οδηγό, γράψτε μας στα σχόλια και θα σας βρούμε ένα αντίστοιχο.

Τι πρέπει να προσέχω στην αγορά tablet

Η αγορά tablet είναι αρκετά πιο περίπλοκη από την αγορά laptop, καθώς είναι αδύνατη οποιαδήποτε αναβάθμιση, όπως στη RAM ή το δίσκο. Πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε εξαρχής ένα μοντέλο που να καλύπτει τις σημερινές και μελλοντικές μας ανάγκες.

RAM

Σε γενικές γραμμές, τα μοντέλα με 2GB RAM θα ανταπεξέλθουν αν θέλουμε το tablet για απλές εργασίες χωρίς τη χρήση απαιτητικών προγραμμάτων. Όμως, αν έχουμε πολλές απαιτήσεις, είναι πολύ πιθανό τα 2GB να μην είναι αρκετά.

Τα 2GB RAM είναι το όριο στο οποίο θα είμαστε σχετικά άνετοι, και με τα 4GB και άνω θα έχουμε ένα tablet που θα μας καλύψει για χρόνια.

Τέλος, αν προχωρήσουμε στην αγορά tablet με 1GB, θα εμφανίζει κολλήματα ακόμα και στις σημερινές εφαρμογές, ειδικά στην πλοήγηση στο Internet. Ακόμα κι εμείς την έχουμε πατήσει με πολύ φθηνά tablet στο παρελθόν, και μάθαμε.

Οι Χειρότερες Αγορές των Συνεργατών του PCsteps

Όπως λέει ο σοφός λαός, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας, όπου υπάρχουν συχνά παγίδες για τον ανυποψίαστο αγοραστή. Ενώ κάθε μήνα βοηθάμε εκατοντάδες αναγνώστες με τις αγορές τους, κάποτε υπήρξαμε κι εμείς νέοι και τεχνολογικά άβγαλτοι. Δείτε τις χειρότερες αγορές των συνεργατών του PCsteps.

Αν λοιπόν επιλέξετε ένα τέτοιο μοντέλο λόγω χαμηλού budget, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν οι καθυστερήσεις.

Μέγεθος και ανάλυση οθόνης

Πολλοί χρήστες ερευνούν την αγορά του tablet με βάση το μέγεθος της οθόνης. Είναι όμως σημαντικό να λάβουμε υπ’ όψιν ταυτόχρονα και την ανάλυση.

Ναι μεν θα βρούμε μοντέλα των 10 ιντσών με λιγότερα από 100 ευρώ. Αν όμως έχουν ανάλυση 1024×600, η εικόνα θα έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σχέση με ένα tablet ανάλυσης Full HD 1920×1080.

Αν μας ενδιαφέρει η όσο γίνεται υψηλότερη ποιότητα εικόνας, θα πρέπει η μεγάλη διάσταση να συνοδεύεται και από αντίστοιχα υψηλή ανάλυση.

Επεξεργαστής

Για το θέμα του επεξεργαστή, πρέπει να έχουμε στο νου μας πως είναι αδύνατον να συγκρίνουμε επεξεργαστές διαφορετικής αρχιτεκτονικής με βάση τους πυρήνες και τα GHz τους.

Σε γενικές γραμμές, τα ακριβότερα tablet έχουν καλύτερους επεξεργαστές. Δυστυχώς όμως δεν θα βρούμε τόσο μεγάλο πλήθος συγκριτικών μετρήσεων για διαφορετικούς επεξεργαστές tablet, όπως στην δημοσιεύονται για τους επεξεργαστές των υπολογιστών.

Αγορά Tablet με Android 01

WiFi ή και 3G/4G/5G

Είναι σημαντικό για την αγορά του tablet να γνωρίζουμε εξαρχής αν θέλουμε ένα μοντέλο με σκέτο WiFi, ή κάποιο να υποστηρίζει και mobile Internet με δίκτυο 3G, 4G, ή 5G.

Τα αντίστοιχα μοντέλα με 3G ή 4G είναι πάντοτε ακριβότερα, και φυσικά τα νέα με το 5G ακόμη πιο ακριβά. Αν όμως δεν θέλουμε να κυνηγάμε δωρεάν WiFi όπου και αν βρισκόμαστε, και να έχουμε ίντερνετ παντού και πάντα, η υποστήριξη του κινητού ίντερνετ είναι μονόδρομος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης τους κινδύνους που μπορεί να έχει το δωρεάν WiFi.

Λειτουργικό σύστημα

Στους περισσότερους υπολογιστές μπορούμε να αναβαθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα στην επόμενή του έκδοση. Στα tablet, αυτό με κανένα τρόπο δεν είναι αυτονόητο.

Για τα περισσότερα tablet με Android, πρέπει ο κατασκευαστής να έχει βγάλει μια αναβάθμιση για τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού, ασχέτως με το ποια είναι η τελευταία έκδοση του Android από τη Google. Επίσης, οι κατασκευαστές συνήθως κυκλοφορούν αναβαθμίσεις για τα ακριβότερα μοντέλα.

Αν λοιπόν προχωρήσετε στην αγορά tablet με Android 8.x ή 9.x, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο οικονομικό μοντέλο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει ποτέ αναβάθμιση για το Android 10 ή 11.

Αγορά tablet για παιδιά

Δεν έχει αξία να το αρνηθούμε: για πολλούς γονείς η αγορά tablet για τα παιδιά είναι μεγάλη ευκολία, σε αρκετές περιστάσεις της καθημερινότητας.

Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να θέτουμε συγκεκριμένα όρια στη χρήση οποιασδήποτε οθόνης από τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους. Είτε πρόκειται για τηλεόραση, είτε για υπολογιστή, είτε για tablet και κινητό.

Εκτός αυτού, αν αναφερόμαστε σε αρκετά μικρά παιδιά, εφόσον κρίνουμε σαν γονείς πως μπορούν να έχουν το δικό τους tablet, παίζει μεγαλύτερο ρόλο η αντοχή.

Στην αγορά tablet για παιδιά καλό είναι να κοιτάξουμε τα ειδικά σχεδιασμένα μοντέλα. Αυτά συνήθως έχουν ενισχυμένα πλαστικά για πτώσεις, και ειδικό σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα και διαχείριση από μικρότερα χέρια.

Αδιάβροχο tablet

Για ανθρώπους που χρησιμοποιούν το tablet ως επί το πλείστον εκτός σπιτιού, πιθανώς κάποιο μερικώς αδιάβροχο μοντέλο να είναι καλή επιλογή.

Συνήθως δεν αναφερόμαστε σε tablet που μπορούμε να βυθίσουμε εντελώς στο νερό. Ανάλογα με την πιστοποίηση, θα αντέξουν ελαφριά ή και έντονη βροχή, καθώς και μικρές σταγόνες νερό.

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις βαθμίδες πιστοποίησης όσον αφορά το αδιάβροχο κινητό και tablet.

Αδιάβροχο Κινητό: Τι Σημαίνει το IP68 Και Οι Άλλες Βαθμίδες
Αδιάβροχο Κινητό: Γιατί Είναι Ψέμα Και Τι Να Προσέχουμε

Θεωρητικά, ένα αδιάβροχο κινητό θα έπρεπε να είναι αδιάβροχο χωρίς περιορισμούς. Στην πράξη, όμως, αυτό δεν ισχύει με κανένα τρόπο. Κάθε δήθεν αδιάβροχο κινητό έχει πολύ συγκεκριμένη αντοχή στα υγρά, και η εγγύηση δεν καλύπτει ποτέ τις σχετικές ζημιές. Ας δούμε λοιπόν τι εννοούν οι κατασκευαστές όταν μιλάνε για “αδιάβροχο κινητό”, τις μεθόδους στεγανοποίησης, και τι σημαίνουν οι σχετικές βαθμίδες, όπως οι IP67 και IP68.

Αγορά Tablet με οθόνη 7″ έως 8.9″

Η αγορά του tablet με μικρό μέγεθος οθόνης απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη φορητότητα. Τα μοντέλα στην κατηγορία των επτά ιντσών, τείνουν να παροπλιστούν καθώς έχουμε πλέον κινητά με σχεδόν το ίδιο μέγεθος οθόνης αλλά πολύ μικρότερο όγκο και βάρος.

Η κατηγορία των οκτώ ιντσών είναι πιο δημοφιλής, καθώς έχουμε μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη, χωρίς όμως το tablet να είναι ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ.

Εκτός από το μικρότερο μέγεθος και βάρος, τα tablet με μικρότερες οθόνες έχουν γενικά χαμηλότερη κατανάλωση, και άρα μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία. Αυτό όμως εξαρτάται και από τη χωρητικότητα της μπαταρίας, που μετριέται σε μιλιαμπερώρια (mAh).

Η μικρή οθόνη είναι κατάλληλη για mobile games και άλλες εφαρμογές. Όμως για ταινίες και πλοήγηση στο Internet, αυτό το μέγεθος της οθόνης μπορεί να κουράσει, σε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα.

Αγορά Tablet με WiFi

Αν σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε το tablet μόνο στο σπίτι ή σε χώρους με WiFi, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μερικά χρήματα επιλέγοντας ένα μοντέλο που να μην υποστηρίζει mobile Internet με 3G ή 4G.

€89,00 Alcatel 7″ 2GB/32GB, 2580mAh – Για παιδιά

Alcatel 1T Kids 7” 2GB/32GB Wifi Black

αγορά tablet mka

Το tablet για παιδιά έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11 (Go edition). Έρχεται με μπαταρία στα 2580 mAh.

€133,90 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 4GB/64GB, Android 13

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 64GB 4GB GREY T220

Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 είναι μια καλή αγορά tablet σε αυτή την κατηγορία των οκτώ ιντσών. Έχει μνήμη RAM στα 4GB, χωρητικότητα 64GB, και το Android 13.

€169,90 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11, 5100 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 32GB 3GB GREY T220

Το μεταλλικό Samsung Galaxy Tab A7 Lite έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5100 mAh.

€679,00 iPad Mini 8.3″ 2266×1488, 3GB/64GB, iPadOS 15

Apple iPad 6th Gen Mini 64GB WiFi

Το iPad Mini διαθέτει οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών από άκρη σε άκρη. Φοράει τον ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine και τρέχει το iPadOS 15.

Αγορά Tablet με WiFi + 3G/4G

Αν θέλουμε να έχουμε Internet παντού και πάντα, η αγορά tablet θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω, ώστε να δέχεται κάρτα SIM και να μπορούμε να έχουμε 3G ή 4G Internet. Τα tablet με 4G μπορούν να λειτουργήσουν και με 3G σύνδεση.

€189,90 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11, 5100 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 32GB 3GB 4G GREY T225

Το μεταλλικό 4G Samsung Galaxy Tab A7 Lite έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5100 mAh.

€879,00 5G iPad Mini 8.3″ 2266×1488, 3GB/64GB, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD MINI 8.3 64GB 5G

Το 5G iPad Mini διαθέτει οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών από άκρη σε άκρη. Φοράει τον ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine και τρέχει το iPadOS 15.

Αγορά Tablet με οθόνη 9.0″ έως 10.9″

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε το πιο δημοφιλές εύρος στο μέγεθος οθόνης και θα βρούμε πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες. Για περισσότερες ίντσες, τα μοντέλα στην αγορά είναι περιορισμένα.

Αγορά Tablet με WiFi

€119,00 LENOVO 10.1″, 3GB/32GB/ Android 10 / 5000 mAh + Θήκη

Tablet Lenovo M10 HD (2nd Gen) 3/32GB WiFi – Γκρι + Διάφανη Θήκη Σιλικόνης

Το Lenovo M10 στις 10.1″ διαθέτει μνήμη RAM στα 3GB, 32GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 10.

€159,90 Lenovo M10 10.1″ FHD, 4GB/64GB, Android 11

TABLET LENOVO TB328FU TAB M10 3RD GEN 10.1 FULL HD IPS 64GB 4GB ANDROID 11 GREY

Το Lenovo M10 είναι λεπτό και διαθέτει οθόνη10.1″ FHD. Επίσης, έχει μνήμες 4GB/64GB, μπαταρία στα 5000 mAh, και τρέχει το Android 11.

€173,90 Realme Pad 10.4″ 6GB/128GB, 7100 mAh

Realme Pad 10.4″ 6GB/128GB Wi-Fi Real Grey Tablet

Το λεπτό Realme Pad είναι μια καλή αγορά tablet σε αυτή την κατηγορία. Έχει μνήμη RAM στα 6GB, χωρητικότητα 128GB, και μπαταρία στα 7100 mAh.

Διατίθεται και σε διαφορετικό χρώμα.

€179,00 Kiddo 10.1″ 3GB/32GB, Android 12, 6000 mAh – Για παιδιά + Gaming Ακουστικά

Tablet Kiddoboo 10.1″ 3GB/32GB Cubes + Kiddoboo Gaming Ακουστικά

Το Kiddoboo για παιδιά έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 12. Έρχεται με μπαταρία στα 6000 mAh.

€199,00 LENOVO 10.1″, 4GB/64GB/ Android 10 / 5000 mAh

Tablet Lenovo Tab M10 (2nd Gen) 4GB/64GB WiFi Grey

Το Lenovo M10 στις 10.1″ διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 64GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 10.

€209,00 SAMSUNG 10.5″ 2000×1200, 4GB/64GB / ANDROID 13 / 7040 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 64GB 4GB WIFI BT GPS ANDROID 13 X200 GREY

Το πολύ λεπτό (6.9mm) Galaxy Tab A8 είναι μία πολύ καλή αγορά σε αυτά τα χρήματα. Διαθέτει οθόνη 10.5” με ανάλυση 1920×1200.. Έρχεται με μνήμη 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, και Android 13.

€239,00 Lenovo M10+ 10.6″ 2K, 4GB/128B, 7700 mAh, Android 12

TABLET LENOVO TB128XU TAB M10 PLUS 3RD GEN 10.6 2K 64GB 4GB

To Lenovo M10 στις 10.6″ με ανάλυση 2000×1200, είναι μια καλή αγορά. Είναι εξοπλισμένο με 4GB/128GB μνήμες, τον οκταπύρηνο MediaTek G80, και μπαταρία Li-Ion 7700mAh.

€244,00 SAMSUNG 10.5″FHD 4GB / 128GB, 7040mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 128GB 4GB WIFI BT GPS ANDROID 11 X200 GREY

Το Galaxy Tab A8 10,5″ FHD είναι ένα ωραίο και αξιόλογο tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 6.9 mm, μεγάλες μνήμες, και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

€369,00 SAMSUNG TAB S6 10.4″WUXGA+ 4GB / 64GB, 7040mAh, Android 12, + Pen

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE P613 2022 10.4” 128GB 4GB WI-FI GREY

Το νέο και πολύ λεπτό Samsung Galaxy S6 Lite του 2022 έρχεται με 10.4” οθόνη και ανάλυση 1200 x 2000 pixels. Διαθέτει μπαταρία 7.040mAh με ταχεία φόρτιση.

€388,00 iPad 10.2” 2160×1620, A13 Bionic, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD 9TH GEN 2021 10.2 64GB WI-FI

Το iPad είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση και έρχεται με A13 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit και Neural Engine.

Αγορά Tablet με WiFi + 3G/4G

€79,90 INNOVATOR 10,1″, 2GB/32GB, Android 10, 6000mAH, 4G

TABLET INNOVATOR T12 10.1” 32GB 2GB 4G LTE ANDROID 10 BLACK

Το 4G Innovator T12 είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ. Έρχεται με μνήμες 2GB/32GB, Dual SIM Card 4G,, οθόνη 10,1”, και Android 10.

€119,90 LENOVO 10,1″ 3GB/32GB, 4850 mAh, 4G

Tablet Lenovo Tab M10 3GB/32GB 4G – Slate Black

Το λεπτό 4G Lenovo Tab M10 είναι μια καλή αγορά σε αυτή την κατηγορία. Έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και μπαταρία στα 4850 mAh

€229,00 SAMSUNG 10.5″FHD 3GB / 32GB, 7040mAh, 4G

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 32GB 3GB 4G WIFI BT GPS ANDROID 11 X205 GREY

Το Galaxy Tab A8 10,5″ FHD είναι ένα ωραίο και αξιόλογο 4G tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 6.9 mm και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

Διατίθεται και στον Κωτσόβολο

€429,00 SAMSUNG TAB S6 10.4″WUXGA+ 4GB / 64GB, 7040mAh, Android 12, 4G +Pen

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE P619 2022 10.4” 64GB 4GB 4G

Το νέο και πολύ λεπτό Samsung Galaxy S6 Lite του 2022 έρχεται με 10.4” οθόνη και ανάλυση 1200 x 2000 pixels. Διαθέτει μπαταρία 7.040mAh με ταχεία φόρτιση.

€569,00 iPad 10.2” 2160×1620, A13 Bionic, 4G

Apple iPad 10.2″ 9th Gen Cellular

Το 4G-LTE iPad είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση και έρχεται με A13 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit και Neural Engine.

€809,00 iPad 10.9” Retina, A14 Bionic, 5G

Apple iPad 10.9″ 10th Gen Cellular

Το 5G iPad είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση και έρχεται με A14 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit και Neural Engine.

Αγορά Tablet με οθόνη 11”+

Τα tablet των 10 ιντσών είναι ήδη αρκετά ογκώδη και σχετικά δύσκολο να τα κουβαλήσουμε.

Τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι μοντέλα ειδικής χρήσης, τα οποία ουσιαστικά φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν εντελώς τα netbook ή ακόμα και τα laptop, με την προσθήκη ενός πληκτρολογίου και ποντικιού.

€199,90 XIAOMI REDMI PAD 11″2Κ 90Hz / 4GB / 128GB, 8000mAh, Android 13

TABLET XIAOMI REDMI PAD SE 11” 128GB 4GB ANDROID 13 GRAPHITE GRAY

Το μεταλλικό και πολύ λεπτό Xiaomi Redmi Pad 10,6″ με ανάλυση 2000×1200 στα 90Hz είναι μια καλή αγορά. Έρχεται με πάχος 7.1mm, μνήμες 4GB/128GB, και τον MediaTek Helio G99.

€349,00 Samsung Tab S7 FE 12.4″ QHD, 4GB/64GB, Android 11, 10090mAh

Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ Wi-Fi Mystic Black Tablet

Το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι μια πολύ καλή αγορά. Έρχεται με μεγάλη οθόνη στις 12.4” 2560×1600 pixels, και μεγάλη μπαταρία στα 10.090 mAh.

€349,00 XIAOMI PAD 5 11″2Κ 120Hz / 6GB / 256GB, 8720mAh

XIAOMI PAD 5 11

Το μεταλλικό και πολύ λεπτό Xiaomi Pad 11″ με ανάλυση 2560×1600 στα 120Hz είναι μια καλή αγορά. Έρχεται με πάχος μόλις 6.85mm, μνήμες 6GB/256GB, Android 11, και τον Qualcomm Snapdragon 860 Octa.

€399,00 XIAOMI PAD 6 11″2Κ 144Hz / 6GB / 128GB, 8720mAh

XIAOMI PAD 6

Το μεταλλικό και πολύ λεπτό Xiaomi Pad 11″ με ανάλυση QHD+ (1800×2880) στα 144Hz είναι άλλη μια καλή αγορά. Έρχεται με πάχος μόλις 6.5mm, μνήμες 6GB/128GB, Android 13 – MIUI 14, και τον Qualcomm Snapdragon 870 Octa.

€944,00 SAMSUNG GALAXY TAB S9 11” AMOLED 2X, 256GB/12GB

SAMSUNG GALAXY TAB S9 11” FHD+ 256GB 12GB BEIGE X710

Το λεπτό και μεταλλικό Samsung Galaxy Tab S9 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα πανίσχυρο tablet με 12GB/256GB μνήμες. Διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 2X και ανάλυσης 2560×1600 pixels .

Διατίθεται και σε έκδοση 5G.

€1.019 iPad Pro 11” 1668×2388, 256GB, iPadOS

APPLE MXDC2 IPAD PRO 11” 2020 256GB WI-FI SPACE GREY

Το iPad Pro στις 11 ίντσες έρχεται με Retina οθόνη 1668×2388 που έχει υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Διαθέτει κατά πολύ ισχυρότερη απόδοση από τα προηγούμενα iPad και φοράει τον επεξεργαστή A12Z Bionic.

Το iPad Pro έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

€1.269 iPad Pro 12.9” 2732×2048, 8GB/256GB

APPLE MXAT2 IPAD PRO 12.9” 2020 256GB WI-FI SPACE GREY

Η επανασχεδιασμένη οθόνη Retina στις 12.9 ίντσες είναι το μεγάλο ατού του Apple iPad Pro. Το πανίσχυρο tablet έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

€1.489 – €3.079 iPad Pro 12.9” 2022 16GB / 1ΤΒ / Wi-Fi / 5G

Apple iPad Pro 12,9″ 2022 1TB

Το iPad Pro του 2022 έχει πανίσχυρα χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστής Apple M2 με CPU 8 πυρήνων και GPU 10 πυρήνων, 16GB μνήμη, και 1ΤΒ αποθηκευτικό.

Αγορά tablet ακριβώς στα χρήματα που θέλετε

Τα παραπάνω μοντέλα είναι μεν τα καλύτερα στην κατηγορία τους, πιθανώς όμως να μην καλύπτουν όλες τις κατηγορίες.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι διαφορετικός ή αν κάποιο από τα μοντέλα έχει εξαντληθεί, μπορείτε να μας γράψετε στην ενότητα “Ερωτήσεις” .

Δες τώρα ολες της αθλητικές μεταδόσεις δωρεάν!

Ταινίες online: Δες τις αγαπημένες σου ταινίες τωρα Live!

Ελληνική Τηλεόραση : Δες όλα τα κανάλια τωρα Live!

Ολα τα άρθρα είναι πηγές από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites


πηγή άρθρου

- Advertisement -

More articles

- Advertisement -

Latest article