Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Today Trends

Related Posts

Μεσολόγγι: Τα κενά στα στοιχεία που έδωσε ο 51χρονος στις Αρχές


Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά, είναι ένας 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος πήρε τον νεαρό με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο 31χρονος που έχει εξαφανιστεί:

Τα κενά στα στοιχεία που έδωσε ο 51χρονος στις Αρχές

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 51χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της Αστυνομίας.

Πόσα χρήματα δανείστηκε ο 51χρονος από τον 31χρονο

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 51χρονος είχε δανειστεί 17.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.

Το ξέσπασμα της αδερφής του 31χρονου

«Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι νεότερο» είπε η αδερφή του αγνοούμενου.

Οι δικοί του αγωνιούν για το πού είναι και τον ψάχνουν, κάνοντας λόγο για εγκληματική ενέργεια, με την Αστυνομία να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.  «Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά» είπε η αδερφή του στο Star.starΔες τώρα ολες της αθλητικές μεταδόσεις δωρεάν!
Ελληνική Τηλεόραση : Δες όλα τα κανάλια τωρα Live!
Ταινίες online: Δες τις αγαπημένες σου ταινίες τωρα Live!
Online Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Ολα τα άρθρα είναι πηγές από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites


πηγή άρθρου

cipiripohttp://cipiripo.com
Συντάκτης: cipiripo

Popular Articles