Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Today Trends

Related Posts

Άδωνις Γεωργιάδης: Επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ λίγο πριν αναλάβει το υπ. Υγείας – Newsbomb – Ειδησεις


Επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ

Τα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, επί της οδού Ακαδημίας 22, επισκέφθηκε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υπουργού Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε την ηγεσία του φορέα και το σύνολο του προσωπικού για τα εντυπωσιακά βήματα που έχουν γίνει στον e-ΕΦΚΑ κατά τη διάρκεια της εξάμηνης θητείας του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού θα συνεχιστεί με επιτυχία, υπό την ηγεσία της νέας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το έργο που έχει επιτευχθεί σε τόσο βραχύβιο χρονικό διάστημα, όπως η μείωση των εκκρεμών ληξιπρόθεσμων συντάξεων, η έκδοση 11.000 επικουρικών μέσα σε 24 ώρες, ο «απεγκλωβισμός» μη μισθωτών με οφειλές που θα πάρουν σύνταξη, μετά από χρόνια αναμονής και η περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα είναι αρωγός, υπό τη νέα του ιδιότητα, σε κάθε συνέργεια μεταξύ του e-ΕΦΚΑ και του υπουργείου Υγείας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ, Δρ. Αλέξανδρος Βαρβέρης, ευχαρίστησε τον υπουργό, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, όσο και για τη συνεχή στήριξη στις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του φορέα για τον εκσυγχρονισμό του. Παράλληλα, ο κ. Βαρβέρης υπογράμμισε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς και με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, έτσι ώστε ο φορέας να γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους πολίτες.Δες τώρα ολες της αθλητικές μεταδόσεις δωρεάν!
Ελληνική Τηλεόραση : Δες όλα τα κανάλια τωρα Live!
Ταινίες online: Δες τις αγαπημένες σου ταινίες τωρα Live!
Online Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Ολα τα άρθρα είναι πηγές από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites


πηγή άρθρου

Popular Articles