Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι


Ένα τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή θέλησε να δώσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τα σενάρια ότι είναι σε μια νέα σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η ομάδα της εκπομπής Summer’s Cool μετέφερε στον αέρα του ΣΚΑΪ, πληροφορίες για κοινή εμφάνιση της influencer και του επιχειρηματία στη Μύκονο. 

«Είπαν πως τους είδαν να περπατάνε  χέρι – χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου και πως ταιριάζουν πάρα πολύ και πως ήταν τρυφεροί μεταξύ τους. Αυτό έχει ανάψει φωτιά στο διαδίκτυο», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Summer’s Coοl, Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Η πρώτη αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το διαψεύδει κατηγορηματικά, λέει ότι δεν ισχύει και πως ήταν μόνο σε μια κοινή παρέα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Ό,τι έχει γίνει και ό,τι έχει γραφτεί είναι ένα μεγάλο ψέμα», ήταν η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Από μεριάς του, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης απάντησε με μήνυμα στον δημοσιογράφος, Ισίδωρο Φίκαρη βάζοντας emoji στην είδηση, σχολιάζοντας πως εδώ και μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό.


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Τεχνολογία

Στις τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών εστιάζει το Language_Tech Patras, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Rhyme&Reason Language Services...

Sport

Στην 4η θέση της κατάταξης του «Forbes» με τους παίκτες του ΝΒΑ με τα περισσότερα κέρδη βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 93,8 εκατομμύρια δολάρια....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΕΣΥ, βασικός πυλώνας του κράτους πρόνοιας και δικαίου, δεν διάγει και την καλύτερή του περίοδο. Η υποβάθμιση της ποιότητας και της ασφάλειας των...

Sport

Η δράση στο Basketball Champions League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με το πρόγραμμα της Τρίτης (22/10) να περιλαμβάνει συνολικά 5 αγώνες, μεταξύ αυτών και...