Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα


Στη διάρκεια των εκπτώσεων τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος έχει δώσει στη δημοσιότητα τους 5 κανόνες που διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές δεν θα πέσουν θύματα «προσφορών».

Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης).

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ [Βίντεο]

Vίsa: Aυτές είναι οι 6 τάσεις που θα επικρατήσουν στον κλάδο των πληρωμών

Σύλληψη 37χρονου για ναρκωτικά στη Κοζάνη – Με το ταχυδρομείο ερχόντουσαν οι «ουσίες» [Εικόνα]


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Lifestyle

Ο θάνατος Λίαμ Πέιν συνεχίζει να προκαλεί σοκ σε όλο τον κόσμο, καθώς οι θαυμαστές παραμένουν συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατό του. Ωστόσο, καθώς συνεχίζονται...

Lifestyle

Γραφεία επί της Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου – Καλλιθέας, σε έναν industrial χώρο, με έκταση 1.500 τ.μ. φέρεται να έχει νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης....

Συνταγές

Στην Ελλάδα, τα μήλα έχουν εξέχουσα θέση και ποικιλίες όπως το Starking Delicious, το Φιρίκι και το Delicious Πιλαφά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυο δυναμικές παρουσίες στην πρόσφατη μάχη των ευρωεκλογών αναλαμβάνουν εκπρόσωποι Τύπου του ΠΑΣΟΚ στη νέα πολιτική περίοδο.Και οι δύο – ο Κώστας Τσουκαλάς και η...