Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Η νέα οθόνη της Continental έχει τεχνολογία MicroLED

Η νέα οθόνη της Continental έχει τεχνολογία MicroLED

Απτόητα συνεχίζεται η παρουσίαση νέων τεχνολογιών στην Έκθεση CES στο Λας Βέγκας.

Η Continental είναι η τελευταία εταιρεία που παρουσίασε ένα μέρος εξοπλισμού αυτοκινήτου στην Έκθεση. Αυτή τη φορά, βλέπουμε μία διαφανή οθόνη με τεχνολογία MicroLED φτιαγμένη από κρύσταλλο της Swarovski.

H Continental είναι γνωστή για την κατασκευή εξοπλισμού αυτοκινήτου και αυτή τη φορά αποκάλυψε μία καινοτομία την οποία ίσως δούμε μελλοντικά σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Μπορεί οι οθόνες να είναι κάτι το κοινό στα σύγχρονα αυτοκίνητα, όμως δεν έχουμε δει ακόμα τέτοια ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με τεχνολογία microLED.

Η καινοτόμος αυτή οθόνη έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας. Τα αυτοφωτιζόμενα pixel επιτρέπουν στην οθόνη να είναι πιο φωτεινή και ταυτόχρονα εξαιρετικά εύπεπτη στο μάτι.

Προσφέρει ουσιαστικά καλύτερο κοντράστ στα χρώματα και το μενού, διευκολύνοντας έτσι τον μέσο άνθρωπο στο να ξεχωρίζει το κύμα πληροφοριών που δέχεται.

Η Swarovski Mobility χρησιμοποίησε ειδικές τεχνικές για να δώσει στην οθόνη μία διακριτική όψη. Σύμφωνα με τον διευθυντή διαχείρισης προϊόντων της εταιρείας, Πίτερ Βίντμαν, η κατασκευαστική σχεδίασε την οθόνη από κρύσταλλο χρησιμοποιώντας δικές της καινοτομίες, ώστε να είναι ανθεκτική και αξιόπιστη.

Οι δύο εταιρείες ανέφεραν στην ομιλία τους κατά την παρουσίαση, πως η νέα αυτή τεχνολογία σε touch-screen θα προσφέρει εντυπωσιακές και μινιμαλιστικές επιλογές στο σύστημα infotainment, οι οποίες θα παραπέμπουν σε αυτοκίνητα πολυτελείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μόδα που θα περάσει οι μεγάλες οθόνες;
Ένα βήμα πριν την παραγωγή το ηλεκτρικό των Sony και Honda (+ video)
Η VW εξελίσσει ακόμη περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Lifestyle

Ο θάνατος Λίαμ Πέιν συνεχίζει να προκαλεί σοκ σε όλο τον κόσμο, καθώς οι θαυμαστές παραμένουν συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατό του. Ωστόσο, καθώς συνεχίζονται...

Lifestyle

Γραφεία επί της Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου – Καλλιθέας, σε έναν industrial χώρο, με έκταση 1.500 τ.μ. φέρεται να έχει νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης....

Συνταγές

Στην Ελλάδα, τα μήλα έχουν εξέχουσα θέση και ποικιλίες όπως το Starking Delicious, το Φιρίκι και το Delicious Πιλαφά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυο δυναμικές παρουσίες στην πρόσφατη μάχη των ευρωεκλογών αναλαμβάνουν εκπρόσωποι Τύπου του ΠΑΣΟΚ στη νέα πολιτική περίοδο.Και οι δύο – ο Κώστας Τσουκαλάς και η...