Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Και η VW στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης

Και η VW στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης

Η έκθεση τεχνολογίας CES πλησιάζει και η γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο.

Το τετραήμερο 9-12 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση CES στο Λας Βέγκας. Σύντομα, η VW θα βγάλει και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τί ακριβώς έπεται. Προς το παρόν, δημοσίευσε ένα teaser βίντεο.

Η Volkswagen αποφάσισε να ιντριγκάρει το κοινό πάνω που μπαίνουμε στο τετραήμερο της έκθεσης τεχνολογίας CES, αφού αποκάλυψε πως φέρνει σε άγνωστο προς το παρόν μοντέλο παραγωγής της δική της μορφή τεχνητής νοημοσύνης.

Δεν αποκλείεται το μοντέλο στο οποίο θα ενσωματωθεί η νέα και σύγχρονη τεχνολογία της VW, να είναι το επερχόμενο Golf. Στο teaser πάντως, φαίνεται ένα μοντέλο που το πίσω του μέρος μοιάζει στο δημοφιλές hatchback.

Ιντριγκαδόρικα είναι τα χαρακτηριστικά που παρατηρούνται, όπως η μικρή και διακριτική αεροτομή στην οροφή, αλλά το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι η ατάκα «AI on board» που εμφανίζεται στο πίσω παρμπρίζ.

Ως γνωστόν, στην CES παρουσιάζονται νέες τεχνολογίες από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και η τεχνητή νοημοσύνη τοποθετείται σταδιακά στο επίκεντρο της τεχνολογίας των αυτοκινήτων.

Μυστήριο παραμένει επίσης τί τύπου τεχνητή νοημοσύνη θα είναι αυτή στο σύστημα του μοντέλου της VW. Το θετικό είναι πως θα μάθουμε άμεσα.

Υπενθυμίζουμε, πως και η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο στην CES, οπότε ας μη μας εκπλήσσει που ακόμα ένας Γερμανός κατασκευαστής προστίθεται σε αυτή την άτυπη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW: To φτηνότερο ηλεκτρικό καθυστερεί λόγω Euro 7
Η Mercedes φέρνει το επόμενο στάδιο της τεχνητής νοημοσύνης
Το 2026 καταφτάνει το ηλεκτρικό VW Golf GTI

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Τεχνολογία

Στις τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών εστιάζει το Language_Tech Patras, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Rhyme&Reason Language Services...

Sport

Στην 4η θέση της κατάταξης του «Forbes» με τους παίκτες του ΝΒΑ με τα περισσότερα κέρδη βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 93,8 εκατομμύρια δολάρια....

Movies

My Big Fat Greek Wedding is about a Greek American woman named Toula Portokalos who falls in love with a non-Greek man … source

Συνταγές

Το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο εύκολα και υγιεινά συνοδευτικά για κάθε γεύμα. Είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο τον χειμώνα και πέρα από το...