Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

«Μια Κρουαζιέρα Ανακάλυψης στα Ελληνικά Νησιά με Ιστιοπλοϊκό»: Φαντάσου..

«Μια Κρουαζιέρα Ανακάλυψης στα Ελληνικά Νησιά με Ιστιοπλοϊκό»: Φαντάσου..


Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού, σου παρέχει την ελευθερία να κινείσαι θαλάσσια, να σταματάς στη μέση του πελάγους για να απολαύσεις το τοπίο, και να βουτήξεις στα κρυστάλλινα νερά που σε περιβάλλουν. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ζωής, που όλοι αξίζει να ζήσετε έστω μια φορά!

Ένα Ταξίδι Χαλάρωσης Ξεκινά..

Ο ιστιοπλοϊκός τουρισμός είναι μια μοναδική εμπειρία που σου επιτρέπει να ανακαλύψεις και να εξερευνήσεις δυσπρόσιτα μέρη και ακτές με πλήρη ευελιξία και ελευθερία στην επιλογή του δρομολογίου σου. Το συγκεκριμένο είδος ταξιδιού, σου επιτρέπει να βιώσεις την ομορφιά της θάλασσας και να θαυμάσεις τις ομορφιές της φύσης, κολυμπώντας σε απομονωμένες παραλίες, παρατηρώντας τα θαλάσσια είδη, και απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Εάν ψάχνεις ευκαιρίες για απομόνωση και χαλάρωση, το ιστιοπλοϊκό ταξίδι είναι αυτό που χρειάζεσαι, καθώς σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από το θόρυβο και το άγχος της καθημερινής ζωής. Μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία της θάλασσας και την ομορφιά του περιβάλλοντος.

Καθώς επισκέπτεσαι διάφορα νησιά, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία, την ιστορία, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, και φυσικά τα γραφικά παραδοσιακά ελληνικά χωριά του εκάστοτε νησιού.

Μυστικοί Ελληνικοί Θαλάσσιοι Θησαυροί..

Το ήξερες πως τα ελληνικά νησιά έχουν πολλές κρυμμένες παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο με ιστιοπλοϊκό;

Εν πλω στο Ιόνιο πέλαγος, ξεκινάμε με την παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ζακύνθου, με καταγάλανα νερά και ένα ναυάγιο πλοίου που προσθέτει στην γοητεία της, αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού. 120 ναυτικά μίλια αργότερα, επισκεπτόμαστε το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα και την παραλία Χωμοί. Μια μικρή παραλία με διαυγή γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, περιτριγυρισμένη από κατακόρυφους βράχους που αγκαλιάζουν τη βοτσαλωτή ακρογιαλιά και είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία.

Ιστιοπλοΐα στις Σποράδες..

Οι Σποράδες μπορεί να μην έχουν τη φήμη των Δωδεκανήσων, με τα κοσμοπολίτικα και πλέον διάσημα νησιά Ρόδο και η Κω, καθώς και τους απόμερους κόλπους της Σύμης, της Λέρου, αποτελούν ωστόσο έναν ιδανικό προορισμό για διακοπές με ιστιοπλοϊκό. Μια επίσκεψη στην παραλία Χόβολο στη Σκόπελο με τα διάφανα τιρκουάζ νερά, στην Μικρή Ασέληνο το κολπάκι της Σκιάθου, το καταπράσινο Τουρκονέρι στην Αλόννησο και την ήσυχη παραδεισένια Ατσίτσα της Σκύρου, θα σε πείσουν!

Η «Ξεγνοιασιά» Αποκτά Πραγματικό Νόημα στις Μικρές Κυκλάδες

Τα Κουφονήσια, η Σχοινούσα, η Ηρακλειά, και λίγο πιο μακριά η Δονούσα αποτελούν τα κύρια νησιά ενώ αρκετά βραχονήσια συμπληρώνουν το σύμπλεγμα. Αν και πολύ μικρά και άγονα νησιά διαθέτουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου και ο ιδανικός τρόπος για να τα γνωρίσετε είναι με το ιστιοπλοϊκό! Η θαλάσσια περιήγησή σας στις Μικρές Κυκλάδες ξεκινά από την Ηρακλειά και την παραλία της Αλιμιά με τα πεντακάθαρα νερά. Στη συνέχεια βάλε πλώρη για τη Σχοινούσα και τον Γερολιμνιώνα, τη μικρή αμμουδερή παραλία με τα μαγικά νερά. Απέναντι βρίσκονται τα Κουφονήσια και το Γλαρονήσι που στην ανατολική του πλευρά έχει συγκλονιστικά κολπάκια με μοναδικά νερά ανάμεσα σε ψηλά βράχια. Τέλος, ρίχνουμε άγκυρα στην όμορφη παραλία της Δονούσας, το Λιβάδι με τη χρυσή άμμο και τα διάφανα νερά

Ακόμη το Σκέφτεσαι;

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό στα ελληνικά νησιά είναι μια ασύλληπτη εμπειρία. Η εταιρεία Vernicos Yachts είναι η κατάλληλη να σε βοηθήσει να απολαύσεις την ηρεμία και την ομορφιά του απέραντου γαλάζιου, ενώ απολαμβάνεις την άνεση και την πολυτέλεια του ιστιοπλοϊκού. Διαθέτει υπηρεσίες ενοικίασης ιστιοπλοϊκών υψηλής ποιότητας για περισσότερα από 40 χρόνια, και η έμπειρη μάδα τους θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Χαλάρωσε και αφέσου στην μαγεία της φύσης!

Η παγκόσμια ελίτ συγκεντρώνεται ξανά στο Νταβός – Οι μεγάλοι κίνδυνοι και οι σταθμοί στην ιστορία του

Φρενίτιδα με την οφθαλμαπάτη που έχει μπερδέψει τα social media – Θα «πονέσει» το μυαλό σας


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Τεχνολογία

Στις τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών εστιάζει το Language_Tech Patras, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Rhyme&Reason Language Services...

Sport

Στην 4η θέση της κατάταξης του «Forbes» με τους παίκτες του ΝΒΑ με τα περισσότερα κέρδη βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 93,8 εκατομμύρια δολάρια....

Movies

My Big Fat Greek Wedding is about a Greek American woman named Toula Portokalos who falls in love with a non-Greek man … source

Συνταγές

Το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο εύκολα και υγιεινά συνοδευτικά για κάθε γεύμα. Είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο τον χειμώνα και πέρα από το...