Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Ολική διαρροή για τη νέα Lancia Ypsilon (update)

Ολική διαρροή για τη νέα Lancia Ypsilon (update)

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης τον επόμενο μήνα τόσο περισσότερες διαρροές θα βλέπουμε.

Μετά τα επίσημα teaser, αλλά και τη βουτιά στο ποτάμιο, έρχεται μία ακόμη φωτογραφία της νέας Ypsilon.

Η νέα φωτογραφία μας δείχνει το πίσω μέρος και τραβήχτηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων για το διαφημιστικό σποτ.

Ιδού λοιπόν η φωτογραφία που αποκαλύφθηκε από τον ιστότοπο Coche Spias, βελτιωμένη με τεχνολογία AI για καλύτερη ποιότητα.

Με δεδομένο ότι η Lancia ανήκει πλέον στον Όμιλο Stellantisη καινούργια γενιά του αμιγώς ηλεκτροκίνητου supermini μοντέλου της θα χρησιμοποιεί ως βάση την πλατφόρμα, τον ηλεκτροκινητήρα και τις μπαταρίας που υπάρχουν στα Opel Corsa e και Peugeot e-208.

Στο πίσω μέρος, το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα κυκλικά LED φώτα τα οποία θυμίζουν τα αντίστοιχα του εντυπωσιακού πρωτότυπο Pu+Ra HPE –που παρουσιάστηκε από τη Lancia τον περασμένο Απρίλιο (2023)- και ο λογότυπος της εταιρείας με κεφαλαία γράμματα.

update: Διέρρευσαν και άλλες περισσότερες τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από τη Lancia, το νέο μοντέλο της θα έχει μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητας 51 kWh οι οποίες θα του παρέχουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 400 χλμ. Ο ηλεκτροκινητήρας του θα αποδίδει 156 ίππους.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δούμε και συμβατική mild hybrid έκδοση, την 1.2 PureTech που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο 6άρι κιβώτιο και θα αποδίδει 136 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lancia Gamma στα χνάρια της Σειράς 4 της BMW
Πόσα θα δίνατε για μία ρέπλικα Lancia Stratos (+video)
O έρωτας της Lancia με την Ελλάδα

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Lifestyle

Ο θάνατος Λίαμ Πέιν συνεχίζει να προκαλεί σοκ σε όλο τον κόσμο, καθώς οι θαυμαστές παραμένουν συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατό του. Ωστόσο, καθώς συνεχίζονται...

Συνταγές

Στην Ελλάδα, τα μήλα έχουν εξέχουσα θέση και ποικιλίες όπως το Starking Delicious, το Φιρίκι και το Delicious Πιλαφά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυο δυναμικές παρουσίες στην πρόσφατη μάχη των ευρωεκλογών αναλαμβάνουν εκπρόσωποι Τύπου του ΠΑΣΟΚ στη νέα πολιτική περίοδο.Και οι δύο – ο Κώστας Τσουκαλάς και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυο ημερομηνίες ορόσημα έχει μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι άλλες από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, τελική ημερομηνία της επίσημης ανακήρυξης των υποψηφίων...