Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Today Trends

Related Posts

Πάρκαρε παράνομα και οι γείτονες τον τιμώρησαν


Στην Τρίπολη, η αντιμετώπιση των παράνομων παρκαρισμάτων έχει πάρει μία… πρωτοποριακή τροπή, καθώς κάποιοι κάτοικοι  αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Ο οδηγός του οχήματος επέλεξε να αγνοήσει τους κανόνες στάθμευσης, εμποδίζοντας την κυκλοφορία και δημιουργώντας προβλήματα για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Οι κάτοικοι, αντιδρώντας με μια πρωτότυπη προσέγγιση, αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον εν λόγω οδηγό με έναν διακριτικό τρόπο. Έτσι, αντί να αφήσουν το θέμα στα χέρια της Τροχαίας, ορισμένοι κάτοικοι επέλεξαν να παρέμβουν οι ίδιοι.

Τοποθέτησαν μια κούτα και καφάσια από διάφορα προϊόντα που βρήκαν στους κάδους ανακύκλωσης, πάνω στην οροφή του οχήματος, συνοδευόμενα από μια κόκκινη απαγορευτική κορδέλα.

Πηγή, φωτογραφίες: arcadiaportal.gr

Η μία άκρη της κορδέλας ήταν δεμένη στο αυτοκίνητο, ενώ η άλλη σε έναν κάδο απορριμμάτων, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο arcadiaportal.gr.

Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοικοι προσπάθησαν να καταδείξουν την παράβαση του οδηγού και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ευαισθητοποίηση στην κοινότητα.

Η ενέργεια αυτή λειτουργεί ως ένα είδος “τιμωρίας” με δημόσιο χαρακτήρα, που προκαλεί συζητήσεις για το πρόβλημα του παράνομου παρκαρίσματος και την ανάγκη σεβασμού των κοινών κανόνων κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως το αυτοκίνητο λειτουργεί ως αλεξικέραυνο
Οδήγηση και ισχυροί άνεμοι: Τι πρέπει να προσέχω
Στα «σκαριά» πέντε μεγάλα έργα στη Μεσσηνία

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ

Δες τώρα ολες της αθλητικές μεταδόσεις δωρεάν!
Ελληνική Τηλεόραση : Δες όλα τα κανάλια τωρα Live!
Ταινίες online: Δες τις αγαπημένες σου ταινίες τωρα Live!
Online Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Ολα τα άρθρα είναι πηγές από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites


πηγή άρθρου

Popular Articles