Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πυροσβεστική: 337 κλήσεις έλαβε σε όλη τη χώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων λόγω της κακοκαιρίας

Πυροσβεστική: 337 κλήσεις έλαβε σε όλη τη χώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων λόγω της κακοκαιρίας

Συνολικά 337 κλήσεις έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, λόγω της εκδήλωσης θυελλωδών ανέμων συνοδεία ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων και παροχές βοήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα:

  • Στην Περιφέρεια Αττικής το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 115 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 95 κοπές δέντρων και 20 αφαιρέσεις αντικειμένων.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 82 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 41 κοπές δέντρων και 5 αφαιρέσεις αντικειμένων.
  • Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 45 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 37 κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 22 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 16 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου.
  • Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 25 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 13 κοπές δέντρων και 2 αφαιρέσεις αντικειμένων.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε11 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 8 κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων
  • Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου.
  •  Στην Περιφέρεια Ηπείρου το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 7 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 6 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Τεχνολογία

Στις τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών εστιάζει το Language_Tech Patras, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Rhyme&Reason Language Services...

Sport

Στην 4η θέση της κατάταξης του «Forbes» με τους παίκτες του ΝΒΑ με τα περισσότερα κέρδη βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 93,8 εκατομμύρια δολάρια....

Movies

My Big Fat Greek Wedding is about a Greek American woman named Toula Portokalos who falls in love with a non-Greek man … source

Συνταγές

Το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο εύκολα και υγιεινά συνοδευτικά για κάθε γεύμα. Είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο τον χειμώνα και πέρα από το...