Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

Πότε επιστρέφουν οι σειρές στην TV – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Πότε επιστρέφουν οι σειρές στην TV – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια


Συγκεκριμένα, την 8η Ιανουαρίου, στις 21.45, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του 2024 για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1. Ο Σταματάκης προφασίζεται ότι χτύπησε τον Νικόλα για να προστατέψει την Πέρσα από τη βίαιη συμπεριφορά του. Η Πέρσα προκαλεί για μία ακόμα φορά εκνευρισμό και στους δύο, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, αυτήν τη φορά όμως ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του. Ο Πέτρος κρύβει από την Υπηρεσία Πληροφοριών ότι ο Λημνιός τον κατάλαβε στην παρακολούθηση που έκανε. Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη ότι, αν μιλήσει στην Αστυνομία, θα μιλήσει στον γιο του, που αγνοεί ότι ο Βασίλης είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ο Λημνιός παραδέχεται στη Δάφνη ότι παρακολουθούσε τη γραμματέα της για λόγους ασφαλείας. Ο Λάκης θυμώνει με την επιμονή της Μπετίνας να δικαιολογεί τον Τόλη και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι η κόρη τους κινδυνεύει. Η Ζωή τού ζητάει να μην προχωρήσει με το διαζύγιο. Η Αμάντα βάζει ιδέες στην Εφη για τον Γιώργο. Μήπως είχε βοήθεια από κάποιον άλλο για να στήσει την παγίδα με τα ναρκωτικά στη Μαργαρίτα; Η Χρύσα αρχίζει για πρώτη φορά να υποπτεύεται σοβαρά τον Σταματάκη και στρέφει την έρευνά της στο πρόσωπό του. Ο Αχιλλέας ρίχνει το βάρος στον Ικαρο σχετικά με το άτυχο τέλος του πρώην φοιτητή που τον κατασκόπευε, για να πείσει τον Μάκη να συνεχίσει να δουλεύει για εκείνον.

Την ίδια ημέρα, στις 22.45, επιστρέφει το σίριαλ «Η παραλία». Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε η Υπατία, με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά. Επειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του, καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

Το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» του MEGA θα κάνει «ποδαρικό» στο νέο έτος τη 14η Ιανουαρίου με ένα επεισόδιο-φωτιά. Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο, αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος είναι και επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο και επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος δεν κάνει πίσω. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

Την Κυριακή, όμως, 14 Ιανουαρίου, θα δούμε και το πρώτο επεισόδιο του 2024 στη σειρά «Το ναυάγιο». Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη και απογοητεύεται. Η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες. Ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να τη «μαλακώσει». Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν ένα δείπνο-έκπληξη για την Ειρήνη, ώστε να την πείσουν να πει το «ναι», αλλά εκείνη τους ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια. Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη, με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο, κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας και εκεί συγκεντρώνονται η Λίνα και η Ειρήνη για να εξιστορήσουν τις τραγικές στιγμές. Μόνο που την Ειρήνη μέσα σε αυτό το σπίτι την περιμένει μια τεράστια έκπληξη: το άρωμά της. Αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια της.

Μία ημέρα αργότερα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, στις 15 του μήνα, θα δούμε και το πρώτο επεισόδιο του «Σασμού» στον ALPHA. Ο Αστέρης, ανάστατος από τη φυγή της Αργυρώς, κάνει απέλπιδες προσπάθειες να την εντοπίσει. Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες, δεν συνειδητοποιεί, ωστόσο, τον μεγαλύτερο κίνδυνο που διατρέχει. Η άφιξη του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τις ισορροπίες. Το άλλοθι του Μανώλη στον Μαθιό τού ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή, την ώρα που ο Ανδρέας συνεχίζει να προετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής του. Η Μαρίνα καταφέρνει να εντοπίσει την Αργυρώ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες να μάθει τι είναι αυτό που οδήγησε το παιδί της σε αυτήν την παράτολμη κίνηση.

Στο ίδιο κανάλι, την ίδια ημέρα, στις 20.00, θα βγει στον αέρα η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών». Στα πρώτα επεισόδια για το 2024, ο Ντίνος, σοκαρισμένος που βλέπει τη Μιράντα στο σπίτι των Μπουραντάδων, της ζητάει τον λόγο, αλλά για ακόμη μία φορά δεν παίρνει απάντηση ούτε γιατί τον άφησε ούτε γιατί έγραψε το ποσοστό της στον Σίμο. Η Μιράντα τού λέει ότι το έκανε γιατί δεν τα έπαιρνε η Αμαλία, αλλά ο Ντίνος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η Μιράντα τού δίνει ένα φιλί σε μία στιγμή αδυναμίας, η Αμαλία τούς βλέπει και η Μιράντα αισθάνεται πολύ άσχημα που τους είδε. Θεωρεί ότι την πλήγωσε για ακόμη μία φορά και το εξομολογείται αργότερα στον Χριστόφορο και αυτός προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Στις 15 Ιανουαρίου, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, κάνουν comeback τα σίριαλ «Η Μάγισσα», «Παγιδευμένοι», για να ακολουθήσουν «Μετά τη φωτιά» και «Ο πρώτος από εμάς». Την ίδια εβδομάδα θα δούμε νέα επεισόδια και στις σειρές «Οι Πανθέοι» του ΣΚΑΪ (σ.σ.: το σίριαλ μετακομίζει ημέρα Πέμπτη) και «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA.

Πέθανε η σπουδαία ποιήτρια Ολυμπία Καράγιωργα

Κλειστά σχολεία: Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου – Προσήχθη ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος 

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος, στο Μπαλί, με τον Νεκτάριο Λεμονίδη [εικόνες]

Αρκάς: Οι ευχές του σε όσους γιορτάζουν και η… μπηχτή του μικρού Θανασάκη


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Τεχνολογία

Στις τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών εστιάζει το Language_Tech Patras, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Rhyme&Reason Language Services...

Sport

Στην 4η θέση της κατάταξης του «Forbes» με τους παίκτες του ΝΒΑ με τα περισσότερα κέρδη βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 93,8 εκατομμύρια δολάρια....

Movies

My Big Fat Greek Wedding is about a Greek American woman named Toula Portokalos who falls in love with a non-Greek man … source

Συνταγές

Το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο εύκολα και υγιεινά συνοδευτικά για κάθε γεύμα. Είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο τον χειμώνα και πέρα από το...