Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Σετάκι εξάτροχο αγροτικό με ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Σετάκι εξάτροχο αγροτικό με ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Πάνω που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, μία κινεζική εταιρεία έρχεται και κάνει την μεγάλη ανατροπή, βάζοντας στη γραμμή παραγωγής κάτι τόσο καινοτόμο.

Αργότερα μέσα στο 2024, η Xpeng θα ξεκινήσει την παραγωγή του εξάτροχου off-road αγροτικού της εντός του οποίου φιλοξενείται ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο!

Το μοντέλο έχει ονομαστεί χαριτολογώντας «Land Aircraft Carrier» και η κινεζική εταιρεία θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Ωστόσο, οι παραδόσεις του αναμένονται στο ξεκίνημα του 2025. Έτσι, η Xpeng θα γίνει επίσημα μία από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτουν στη γκάμα τους ιπτάμενο αυτοκίνητο.

Το Land Aircraft Carrier του τμήματος AeroHT είναι ουσιαστικά ένα αυτοκίνητο με δύο μέρη. Ένα σκληροπυρηνικό pickup με πολλές off-road δυνατότητες και ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο τύπου drone το οποίο είναι ενσωματωμένο στο πίσω μέρος του.

Το ιπτάμενο αποκολλάται μηχανικά από το εσωτερικό και ο χρήστης μπορεί να το πιλοτάρει σε χαμηλό ύψος και για μικρές αποστάσεις.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Xpeng, Γουάνγκ Ταν δήλωσε πως οι προετοιμασίες για να μπει το μοντέλο στη γραμμή παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει και απομένουν μόνο λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον Ταν, η τιμή του θα κυμανθεί από τις 155.000 έως τις 180.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Εξωγήινα» τα ιπτάμενα οχήματα της XPeng
Και αυτοί οι Κινέζοι έρχονται Ευρώπη
IAA Mobility 2023: Οι Κινέζοι πίνουν… μπύρες στο Μόναχο

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.


πηγή άρθρου

You May Also Like

Sport

Στην 4η θέση της κατάταξης του «Forbes» με τους παίκτες του ΝΒΑ με τα περισσότερα κέρδη βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 93,8 εκατομμύρια δολάρια....

Τεχνολογία

Στις τεχνολογικές τάσεις στο χώρο των γλωσσικών υπηρεσιών εστιάζει το Language_Tech Patras, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος από τη Rhyme&Reason Language Services...

Οικονομία

Νέα υπηρεσία για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε δημόσιους φορτιστές ΔΕΗ blue και στο σπίτι ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Πρόκειται για την υπηρεσία bluePass, η οποία...

Lifestyle

Έκδοση: ΘΗΣΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΜ: 801962016 ΔΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αρ. ΓΕΜΗ: 167119403000 Διεύθυνση: ΔΟΪΡΑΝΗΣ 45, 17672, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ: 2109590361 Email: info@makeleio.gr...