Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024

Today Trends

Related Posts

Στάθης Αγγελόπουλος: Οι δικαστικές περιπέτειες με τις δύο μητέρες των παιδιών


Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη για τις δικαστικές διαμάχες με τις πρώην συζύγους του και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά. Στην ερώτηση πώς βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο τραγουδιστής απάντησε: «Είμαι πολύ καλά. Έχω κάποια σχέση και είμαι πάρα πολύ καλά.»

Οι δικαστικές περιπέτειες με τις δύο πρώην μητέρες των παιδιών του

«Με τη μητέρα του γιου μου, του Μανώλη, έχουν τελειώσει οριστικά, δεν υπάρχουν δικαστικές διαμάχες. Με τη μητέρα της κόρης μου, την Παρή, ακόμα δεν έχουν τελειώσει οριστικά. Υπάρχουν εκκρεμότητες.»

Έχεις κάνει δύο γάμους, θα έκανες και τρίτο;

«Δύσκολα. Θα το σκεφτόμουν πολύ να κάνω τρίτο γάμο, όπως και τρίτο παιδί. Έχει καεί η γούνα μου από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν.»

Οι δύσκολες στιγμές του τραγουδιστή

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του

«Οι δύσκολες στιγμές ήταν πολλές. Η μία ήταν όταν διαγνώστηκε η πρώτη μου γυναίκα, η Ηλέκτρα, με καρκίνο στους λεμφαδένες, η δεύτερη όταν έχασα τον πατέρα μου και η τρίτη πριν από δύο χρόνια, όταν νοσηλεύτηκα στην Εντατική στο «Σωτηρία» με κορονοϊό σε βαριά μορφή.

Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Πέρασε όλη μου η ζωή από μπροστά μου. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάστασή μου. Όμως, οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν δίπλα μου, συνεργάστηκα μαζί τους και έπειτα από 25 μέρες πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο και είμαι καλά. Δεν διασωληνώθηκα ποτέ. Φοβήθηκα μην πεθάνω. Όμως, για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι δεν πανικοβλήθηκα, συνεργάστηκα με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και κατάφερα να βγω νικητής από αυτήν την περιπέτεια. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημοσίως όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, και τη φίλη μου, τη σύντροφό μου, την Περιστέρα, που μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή.»

Δες τώρα ολες της αθλητικές μεταδόσεις δωρεάν!
Ελληνική Τηλεόραση : Δες όλα τα κανάλια τωρα Live!
Ταινίες online: Δες τις αγαπημένες σου ταινίες τωρα Live!
Online Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Ολα τα άρθρα είναι πηγές από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα sites


πηγή άρθρου

cipiripohttp://cipiripo.com
Συντάκτης: cipiripo

Popular Articles