Connect with us

Hi, what are you looking for?

Οικονομία

Ήπιες απώλειες καταγράφει το Χρηματιστήριο

Ήπιες απώλειες καταγράφει το Χρηματιστήριο


Ήπιες πτωτικές τάσεις, με χαμηλό τζίρο, καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 15:15, διαμορφώνεται στις 1.439,07 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,52%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 1.437,66 μονάδες (-0,62%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 34,38 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,53%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,59%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+0,92%), της ΔΕΗ (+0,26%) και της Jumbo (+0,25%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-1,17%), της Μυτιληναίος (-1,11%), της Τιτάν (-1,10%) και της Εθνικής (-1,09%).

Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Πειραιώς και η Alpha Bank με 1.388.790 και 1.342.865 μετοχές, αντιστοίχως.

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Πειραιώς με 5,52 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 3,91 εκατ. ευρώ.

Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 77 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Μύλοι Σαραντόπουλος +7,48% και Minerva +6,19%.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Επίλεκτος -8,33% και Λανακάμ(κ) -5,62%.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Tους λόγους που ο Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τις ακραίες διακυμάνσεις...

Αυτοκίνητο

Η Ford Pro λανσάρει και την plug–in υβριδική έκδοση του pickup μοντέλου Ranger. Το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pickup είναι το...

Πολιτική

Για «υπουργό Υγείας… μιας άλλης χώρας» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση της για τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Σχολιάζει ότι έτσι αντιλαμβάνεται τον ρόλο...

Lifestyle

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά… Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!