Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι

Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι


Αδιανόητη εξέλιξη είχαν οι διακοπές του Γουίλιαμ Μπράιαν στη Φλόριντα καθώς όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιακή χώρα και κρίθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, ο γιατρός που τον χειρούργησε αντί να του αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι με αποτέλεσμα ο 70χρονος άνδραςνα πεθάνει.







asthenis-ipa

Ο άτυχος 70χρονος με τη σύζυγό του

Σύμφωνα με την οικογένεια του Μπράιαν όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος με τη σύζυγό του έφτασαν στο νοσοκομείο Ascension Sacred Heart Emerald Coast.

Εκεί οι γιατροί, ο γενικός χειρουργός Τόμας Σανκόφσκι και επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών Κρίστοφερ Μπακάνι, διαπίστωσαν μια ανωμαλία στον σπλήνα του με αποτέλεσμα να του κάνουν εισαγωγή και τελικά να τον πείθουν ότι πρέπει να υποβληθεί σε σπληνεκτομή προκειμένου να αποφύγει περισσότερες επιπλοκές.

Κατά την δικηγορική εταιρεία που έχει αναλάβει την υπόθεση, όμως, ο Σανκόφσκι αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, αφαίρεσε το συκώτι του 70χρονου με αποτέλεσμα «ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσε τον θάνατο».

Στη μήνυση που υποβλήθηκε αναφέρεται ότι ο χειρουργός όταν αφαίρεσε το συκώτι φρόντισε να το «ονοματίσει» αμέσως σπλήνα, χαρακτηρισμός που διαψεύστηκε μετά τον θάνατο του 70χρονου.

Στα ίδια έγγραφα σημειώνεται ότι ο Σανκόφσκι είπε στη σύζυγο του Μπράιαν ότι «ο σπλήνας ήταν τόσο αλλοιωμένος ώστε να είναι 4 φορές μεγαλύτερος από το κανονικό και είχε “μετακινηθεί” στην άλλη πλευρά του σώματος».







asthenis-ipa2

Ο γιατρός που έκανε την μοιραία επέμβαση



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Tους λόγους που ο Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τις ακραίες διακυμάνσεις...

Αυτοκίνητο

Η Ford Pro λανσάρει και την plug–in υβριδική έκδοση του pickup μοντέλου Ranger. Το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pickup είναι το...

Πολιτική

Στην κατάθεση πρότασης νόμου για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ο....

Sport

Η Άστον Βίλα απέδειξε πως έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς βρέθηκε πίσω στο «Βίλα Παρκ» από την Έβερτον με 2-0, αλλά κατάφερε στο Β’...