Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε τις κόρες και τη σύζυγο παρουσιαστή του BBC

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε τις κόρες και τη σύζυγο παρουσιαστή του BBC


Xειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές πηγές το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) στον δράστη που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο δράστης εντοπίστηκε σε νεκροταφείο. Ο 26χρονος Kyle Clifford βρέθηκε, σύμφωνα με τον Guardian, στην περιοχή του Enfield. Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις Αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν.

Σε βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.


Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρίσκοντας τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σοβαρά τραυματισμένες. Και οι τρεις τους κατέληξαν λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η μητέρα Κάρολ, 61 ετών, και οι κόρες της Λουίζ, 25 ετών και Χάνα, 28 ετών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιελάμβανε επίσης «άλλα όπλα», όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Παρόμοιο μοτίβο με εκείνο της χθεσινής συνεδρίασης παρουσίασε την Τρίτη (17/9) το ελληνικό χρηματιστήριο. Αυτό που επικρατούσε αρχικά ήταν χαμηλοί τόνοι και αρκετές εναλλαγές...

Τεχνολογία

Επιστροφή στην εποχή προ κορωνοϊού σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Αmazon, σύμφωνα με την οποία, απαιτεί από τους υπαλλήλους της να εργάζονται στο γραφείο πέντε...

Πολιτική

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παυσανίας Παπαγεωργίου στην ΕΡΤ. Για το αν θα μπορέσει ο Στέφανος Κασσελάκης...

Πολιτική

Ραντεβού στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου δίνουν η νέα πλειοψηφία και οι «Κασσελίστας» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά τα πολιτικά κριτήρια που πρότειναν πολλά από...