Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτηση για το φινάλε της σειράς Ψυχοκόρες

Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτηση για το φινάλε της σειράς Ψυχοκόρες


Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σειράς «Ψυχοκόρες», η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ομάδα που διηγήθηκε την ιστορία αυτών των κοριτσιών.

Απόψε, Τρίτη 9 Ιουλίου και την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 γράφεται η τελευταία πράξη των «Ψυχοκορών» με την ηθοποιό να γράφει στην ανάρτησή της: «Μεγάλη χαρά έχω που ήμουν μέρος της ομάδας που διηγήθηκε την ιστορία αυτών των κοριτσιών. Πόσο πολύ γελούσα στις αρχές όταν έλεγα ότι θα παίξω στη σειρά ψυχοκόρες και με ρωτούσαν αν θα κάνω και εγώ μία ψυχοκόρη αλλά εγώ απαντούσα ότι έχω μεγαλώσει πια!

Τι σκεφτόταν άραγε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης όταν με πρωτοσυνάντησε στο δοκιμαστικό όπου εμφανίστηκα με ρούχα ότι να ναι και μαλλιά ανακατεμένα από τη μηχανή και χωρίς να έχω μάθει απέξω το κείμενο που μου έστειλαν γιατί νόμιζα ότι είχα πάει να πάρω το ρόλο και όχι ότι είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό!

Γιούλικα Σκαφιδά: Στο γήπεδο μαζί με τον γιο της!

Τι καλή και ευγενική ήταν μαζί μου η Φρόσω Ράλλη που μου έδωσε 10 λεπτά να μάθω τα λόγια και τι όμορφα που ήταν να τη βλέπω με την άκρη του ματιού μου να χαμογελάει την ώρα που έκανα το δοκιμαστικό.

Πόσο χάρηκε η Ειρήνη Σουγανίδου με το νέο της εγκυμοσύνης μου και ποσό με ελάφρυνε η στάση της!
Πολλοί όμορφοι άνθρωποι μαζεμένοι και πόσο πολύ γελάσαμε σε εκείνο το σπίτι στην Δροσοπούλου!
Αλέξανδρε, Οδυσσέα, Μαργαρίτα,Δημήτρη,Οδυσσέα. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Μετά τον πρώτο μήνα γυρισμάτων ξεκίνησε η εγκυμοσύνη μου, ευτυχώς η κοιλιά άρχισε να φαίνεται προς τον 7ο μήνα! Γέννησα 20 μέρες μετά το τελευταίο μου γύρισμα! Αυτή τη δουλειά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. #psyxokores #WhatATeam».

Διαβάστε επίσης:

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ο γιος μου δε μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Παρόμοιο μοτίβο με εκείνο της χθεσινής συνεδρίασης παρουσίασε την Τρίτη (17/9) το ελληνικό χρηματιστήριο. Αυτό που επικρατούσε αρχικά ήταν χαμηλοί τόνοι και αρκετές εναλλαγές...

Τεχνολογία

Επιστροφή στην εποχή προ κορωνοϊού σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Αmazon, σύμφωνα με την οποία, απαιτεί από τους υπαλλήλους της να εργάζονται στο γραφείο πέντε...

Πολιτική

Ραντεβού στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου δίνουν η νέα πλειοψηφία και οι «Κασσελίστας» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά τα πολιτικά κριτήρια που πρότειναν πολλά από...

Sport

Η απόλυτη υπέρβαση έγινε και η ΑΕΚ φέρνει στην Ελλάδα τον Αντονί Μαρσιάλ! Οι κιτρινόμαυροι πυροδοτούν τη μεγαλύτερη «βόμβα» του καλοκαιριού φτάνοντας σε συμφωνία...