Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ για την ημέρα που κατέρρευσε ο κόσμος της

Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ για την ημέρα που κατέρρευσε ο κόσμος της


Με την κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό συνεχίζεται σήμερα στη Γαλλία η δίκη για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της 72χρονης ενόσω ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της Ντομινίκ Πελικό.

Η Καρολίν Ντάριαν αφηγείται την ημέρα που η ζωή της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα».

Η κόρη και του θύματος και του θύτη, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, θυμάται εκείνη την ημέρα της 2ας Νοεμβρίου 2020, όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον σύζυγό της.

«Για μένα, υπάρχε το πριν τις 2 Νοεμβρίου 2020 και το μετά, η ζωή μου κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα», υποστήριξε η 40χρονη.

Η Καρολίν Ντάριαν θυμάται τη μέρα που της τηλεφώνησε η μητέρα της, ταραγμένη.

«Μόλις την άκουσα περίμενα τα χειρότερα», λέει. «Πίστεψα ότι ο πατέρας μου, που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, ήταν σοβαρά άρρωστος».

Όμως η ίδια της είπε ότι μόλις πέρασε μία ολόκληρη μέρα στο αστυνομικό τμήμα του Καρπεντρά.

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει, μαζι με αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα».

Στην συνέχεια η Καρολίν Ντάριαν μίλησε για τον πατέρα της. «Τον αγαπούσα, αγαπούσα την εικόνα του ανθρώπου που νόμιζα ότι γνώριζα, αγαπούσα την εικόνα αυτού του υγιούς, στοργικού, διακριτικού ανθρώπου».

Η 40χρονη αφηγήθηκε και την ημέρα που άφησε τον γιο της στο σχολείο, ηλικίας 6 ετών τότε, χωρίς να μπορεί να του πει ότι «δεν θα ξαναδεί ποτέ τον παππού του».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Tους λόγους που ο Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τις ακραίες διακυμάνσεις...

Αυτοκίνητο

Η Ford Pro λανσάρει και την plug–in υβριδική έκδοση του pickup μοντέλου Ranger. Το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pickup είναι το...

Sport

Η Άστον Βίλα απέδειξε πως έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς βρέθηκε πίσω στο «Βίλα Παρκ» από την Έβερτον με 2-0, αλλά κατάφερε στο Β’...

Πολιτική

Για «υπουργό Υγείας… μιας άλλης χώρας» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση της για τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Σχολιάζει ότι έτσι αντιλαμβάνεται τον ρόλο...