Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Μελάνια Τραμπ: Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι

Μελάνια Τραμπ: Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι


H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ έδωσε μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Melania» τα οποία θα κυκλοφορήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου από τη Skyhorse Publishing.

«Η συγγραφή αυτών των απομνημονευμάτων ήταν ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι για μένα» αναφέρει η Μελάνια Τραμπ σε ασπρόμαυρο βίντεο που μοιράστηκε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως ιδιώτης που έχει γίνει συχνά αντικείμενο δημόσιου ελέγχου και παραποίησης, αισθάνομαι την ευθύνη να ξεκαθαρίσω τα γεγονότα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μοιραστώ τη δική μου οπτική γωνία: την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το κλιπ διάρκειας 48 δευτερολέπτων ξεκινά με την Μελάνια Τραμπ να μιλά απευθείας στην κάμερα ενώ στη συνέχεια προβάλλονται σκηνές από τη θητεία της στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού της στην Αφρική ενώ έρχονται στο φως στιγμιότυπα από την εποχή που ήταν μοντέλο, με τον γιο της, Μπάρον, αλλά και με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) σύμφωνα με το «the Hollywood Reporter».

«Η ιστορία της Μελάνια Τραμπ είναι μια ιστορία ανθεκτικότητας και ανεξαρτησίας, αναδεικνύοντας τη δύναμή της και την ακλόνητη δέσμευσή της στον αληθινό της εαυτό» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Η Ford Pro λανσάρει και την plug–in υβριδική έκδοση του pickup μοντέλου Ranger. Το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pickup είναι το...

Οικονομία

Tους λόγους που ο Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τις ακραίες διακυμάνσεις...

Sport

Η Άστον Βίλα απέδειξε πως έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς βρέθηκε πίσω στο «Βίλα Παρκ» από την Έβερτον με 2-0, αλλά κατάφερε στο Β’...

Πολιτική

Για «υπουργό Υγείας… μιας άλλης χώρας» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση της για τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Σχολιάζει ότι έτσι αντιλαμβάνεται τον ρόλο...