Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Οι πολίστες της Εθνικής μας σηκώνουν μέχρι και αυτοκίνητα (+video)

Οι πολίστες της Εθνικής μας σηκώνουν μέχρι και αυτοκίνητα (+video)


Το λεωφορείο που μετέφερε την «γαλανόλευκη» πίσω στο Ολυμπιακό χωριό, το Σάββατο βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα απρόοπτο περιστατικό, καθώς ένα παρκαρισμένο ΙΧ εμπόδιζε τη συνέχιση της πορείας του.

Δίχως δεύτερη σκέψη οι πολίστες κατέβηκαν από το λεωφορείο και, με συντονισμένες προσπάθειες, κατάφεραν να μετακινήσουν το παρκαρισμένο ΙΧ που εμπόδιζε την πορεία τους.



Η επιτυχημένη αυτή παρέμβαση συνοδεύτηκε από ρυθμικές ιαχές «Ελλάς, Ελλάς», προσφέροντας ένα σκηνικό γέλιου και χαράς, ιδιαίτερα με τις οδηγίες που έδιναν οι πολίστες στον οδηγό του λεωφορείου για τις απαραίτητες μανούβρες.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε αμέσως viral, αποδεικνύοντας ότι οι αθλητές μας δεν είναι μόνο δυνατοί μέσα στο νερό αλλά και… έξω από αυτό.

Η Εθνική πόλο ανδρών βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση αφού χωρίς να ζοριστεί έκανε πρεμιέρα (χτες Κυριακή) με μια εμφατική νίκη κόντρα στη Ρουμανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Παρόμοιο μοτίβο με εκείνο της χθεσινής συνεδρίασης παρουσίασε την Τρίτη (17/9) το ελληνικό χρηματιστήριο. Αυτό που επικρατούσε αρχικά ήταν χαμηλοί τόνοι και αρκετές εναλλαγές...

Τεχνολογία

Επιστροφή στην εποχή προ κορωνοϊού σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Αmazon, σύμφωνα με την οποία, απαιτεί από τους υπαλλήλους της να εργάζονται στο γραφείο πέντε...

Κόσμος

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε χθες Τρίτη ότι drone τύπου MQ-9 Reaper συνετρίβη προχθές Δευτέρα στην περιοχή της Υεμένης, όπου από την πλευρά τους οι αντάρτες...

Sport

Η σημαντικότερη μεταγραφή στην Ιστορία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, είναι γεγονός. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν ότι ο...