Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία – Ζελένσκι: Μέσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσω το «σχέδιο νίκης» σε Μπάιντεν, Χάρις και Τραμπ

Πόλεμος στην Ουκρανία – Ζελένσκι: Μέσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσω το «σχέδιο νίκης» σε Μπάιντεν, Χάρις και Τραμπ


Το «Σχέδιο Νίκης» της Ουκρανίας απέναντι στη Ρωσία θα παρουσιάσει μέσα στον Σεπτέμβριο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και στους υποψηφίους για την προεδρία της χώρας,την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Σεβόμαστε την επιλογή του αμερικανικού λαού και κατανοούμε ότι τόσο η Καμάλα Χάρις όσο και ο Ντόναλντ Τραμπ μπορούν να γίνουν πρόεδροι. Γι’ αυτό είπα απολύτως ανοιχτά ότι το «Σχέδιο Νίκης», που ως επί το πλείστον εξαρτάται από την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, θα το επικοινωνήσω με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και με την Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο NBC News.







Інтерв’ю Зеленського для NBC News



Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα εφαρμοστεί τόσο κατά τη διάρκεια του πολέμου όσο και εν μέρει μετά τη λήξη του.

«Είναι σαφές ότι θα υπάρξει νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τον Νοέμβριο, γι’ αυτό ήθελα αυτό το σχέδιο να εξεταστεί και από τα δύο κόμματα – τους δύο υποψήφιους προέδρους», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

«Ίσως στείλουμε αυτό το σχέδιο και ίσως συναντηθούμε με τις ομάδες μας. Δεν είναι ακόμη γνωστό. Αλλά οι ομάδες μας έχουν ήδη αρχίσει να το επεξεργάζονται, έχουν ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία», διαβεβαίωσε ο Ζελένσκι.

Όπως αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η επιχείρηση στην περιοχή του Κουρσκ είναι ένα από τα στάδια του «Σχεδίου Νίκης».

Ειδήσεις σήμερα:

Δίχασε η νέα παράσταση του Σεφερλή – Είναι ομοφοβικός, τον κατηγορούν οι μεν, να μην τον βλέπετε απαντούν οι δε

Μπλόκαραν οι αλλαγές Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Προς πάγωμα το θέμα του ονόματος, όλο το παρασκήνιο

Η μεγάλη έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο – Δείτε βίντεο



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Η Ford Pro λανσάρει και την plug–in υβριδική έκδοση του pickup μοντέλου Ranger. Το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pickup είναι το...

Οικονομία

Tους λόγους που ο Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τις ακραίες διακυμάνσεις...

Sport

Η Άστον Βίλα απέδειξε πως έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς βρέθηκε πίσω στο «Βίλα Παρκ» από την Έβερτον με 2-0, αλλά κατάφερε στο Β’...

Πολιτική

Για «υπουργό Υγείας… μιας άλλης χώρας» κάνει λόγο η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση της για τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Σχολιάζει ότι έτσι αντιλαμβάνεται τον ρόλο...