Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωί της Κυριακής η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωί της Κυριακής η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη


Με 122 ψήφους υπέρ και 90 κατά, πέρασε η πρόταση να είναι μυστική, με κάλπη, η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ψηφοφορία θα γίνει αύριο το πρωί από τις 9:00 έως τις 11:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προηγήθηκε έντονη συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή για το πώς θα γίνει η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής.

Την διαδικασία σχολίασε σκωπτικά ο πρόεδρος του κόμματος. «Τώρα θα αποφασίσουν πώς θα ψηφίσουν για να ψηφίσουν». Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε η ψηφοφορία να είναι ανοικτή και ονομαστική. Αντίθετα οι αμφισβητίες ήθελαν η ψηφοφορία να είναι μυστική και να στηθεί κάλπη. Καθώς υπήρχε διαφωνία επιχειρηματολόγησαν τρία άτομα από κάθε πτέρυγα για το πώς θα ψηφίσουν για να προκύψει η απόφαση για το πώς θα γίνει η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής.

Αυτό αφορούσε και το σκωπτικό σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη στους δημοσιογράφους, σε κάποια στιγμή που βγήκε για λίγο από την αίθουσα. Όταν μάλιστα δημοσιογράφος τον ρώτησε «γιατί να είναι τρεις από κάθε άποψη και όχι ένας», είπε: «για να σας απαντήσω θέλω πρώτα να επιχειρηματολογήσουν τρία άτομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι για να περάσει η πρόταση μομφής θα πρέπει να υπερψηφιστεί από το 50% συν μία ψήφο επί του συνόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Tους λόγους που ο Πρωθυπουργός απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τις ακραίες διακυμάνσεις...

Αυτοκίνητο

Η Ford Pro λανσάρει και την plug–in υβριδική έκδοση του pickup μοντέλου Ranger. Το πρώτο plug–in υβριδικό μοντέλο στην κατηγορία των pickup είναι το...

Lifestyle

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή πριν από λίγα λεπτά… Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

Πολιτική

Στην κατάθεση πρότασης νόμου για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ο....