Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Τα δύο πράγματα που αρνήθηκε να εγκαταλείψει εν μέσω της σκληρής προετοιμασίας του για το Gladiator 2

Τα δύο πράγματα που αρνήθηκε να εγκαταλείψει εν μέσω της σκληρής προετοιμασίας του για το Gladiator 2

Ο Πολ Μέσκαλ μίλησε για την εντατική προετοιμασία στην οποία υποβλήθηκε για να φτάσει στην άριστη σωματική και φυσική κατάσταση για το «Gladiator 2».

Ο πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου επικού σίκουελ αποκάλυψε ότι ενώ βρισκόταν σε κορυφαία φυσική κατάσταση για την επερχόμενη ταινία, υπήρχαν δύο πράγματα που αρνήθηκε να εγκαταλείψει.

«Δούλευα με έναν προπονητή που με κύκλωνε σαν καρχαρίας και μου είπε: “Υπάρχει ένας καμβάς για να δουλέψω”», μοιράστηκε ο 28χρονος Ιρλανδός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εμφάνισης στην εκπομπή «Graham Norton Show». «Τα έδωσε όλα και τον έβλεπα κάθε μέρα. Ήταν διασκεδαστικό».

«Έκανα ό, τι μου ζητούσε, αλλά μου αρέσει να πίνω και να καπνίζω», παραδέχτηκε ο ηθοποιός, «οπότε έβαλα τα όριά μου όσον αφορά αυτά».

Αλλά όλα είναι θέμα ισορροπίας, καθώς ο Μέσκαλ είπε ότι έτρωγε «πολύ κοτόπουλο και σήκωνε βαριά πράγματα». Το «Gladiator 2» διαδραματίζεται δύο δεκαετίες μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ράσελ Κρόου. Στο σίκουελ, ο Μέσκαλ υποδύεται τον ενήλικα Λεύκιο Βέρο, τον γιο του χαρακτήρα του Κρόου, ο οποίος εξαναγκάζεται σε σκλαβιά και γίνεται μονομάχος για να κερδίσει την ελευθερία του, όπως έκανε και ο πατέρας του στην πρώτη ταινία.

Ο Μέσκαλ μίλησε επίσης για το πώς πήρε τον ρόλο αφού μίλησε με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ στο Zoom για μόλις 30 λεπτά.

Το τρέιλερ της ταινίας

Gladiator II | New Trailer (2024 Movie) - Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Ridley Scott

«Ο Ρίντλεϊ δεν χάνει χρόνο», είπε στον παρουσιαστή, Γκράχαμ Νόρτον. «Νόμιζα ότι θα υπήρχαν δοκιμαστικά με κάμερες και οντισιόν, αλλά κάναμε ένα ζουμ για μισή ώρα, μιλήσαμε για 10 λεπτά για τον ρόλο και μετά 20 λεπτά για το γαελικό ποδόσφαιρο, τον σκύλο του και τη γυναίκα του».

«Νόμιζα ότι θα υπήρχαν περισσότερα, αλλά τηλεφώνησε λίγες εβδομάδες αργότερα για να μου προσφέρει τον ρόλο», συνέχισε ο υποψήφιος με Όσκαρ ηθοποιός. «Νομίζω ότι ακολουθεί το ένστικτό του εντός και εκτός πλατό και είμαι πολύ χαρούμενος που έτσι έγινε».

Το «Gladiator 2» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου. 

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με εγκαταστάσεις έξω από τη Μόσχα – Ο Πούτιν επεκτείνει εγκαταλελειμμένα εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.


Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Lifestyle

Τον τελευταίο χρόνο, η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί στις ταινίες «A Family Affair» και «Babygirl».Επίσης είχε κεντρικούς ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές «Expats» και «The Perfect...

Sport

Η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τη νόσο. Η...

ΚΟΣΜΟΣ

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς κατηγόρησε τον στρατό του Ισραήλ ότι κατέλαβε με έφοδο το τελευταίο εν λειτουργία νοσοκομείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας,...

ΚΟΣΜΟΣ

Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου την Τεχεράνη και την πόλη Καράτζ, στα δυτικά της πρωτεύουσας του Ιράν, καθώς το Ισραήλ...