Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Χανιά: Δεκάδες φόλες εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή στα Κεραμειά

Χανιά: Δεκάδες φόλες εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή στα Κεραμειά


Η καταγγελία για δηλητηρίαση ενός ποιμενικού σκύλου κινητοποίησε την Ομάδα Ανίχνευσης δηλητηριασμένων δολωμάτων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσων μέλη της οποίας  πήγαν σε ορεινή περιοχή πάνω από το Ψυχρό Πηγάδι στα Κεραμειά.

Εκεί η ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα Καρίνα εντόπισε συνολικά, 19 φόλες σκορπισμένες στην ευρύτερη περιοχή οι οποίες περισυλλέγησαν ενώ υπεβλήθη και μήνυση στις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναγράφει το LIFE Against Poison Crete «ένα από τα δυσκολότερα περιστατικά που έχουν συμβεί στα Χανιά, κλήθηκε να ερευνήσει ο Γιάννης Γρηγοράκης με την Καρίνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα η Ομάδα Ανίχνευσης της Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου πραγματοποίησε 2 έρευνες (2 και 5/9/2024) στην τοποθεσία Ψυχρό Πηγάδι (στον δρόμο προς Θυμόλακκο και κορυφή Ψαρή), εντός της Προστατευόμενης Περιοχής των Λευκών Ορέων.

Η αυτοψία έγινε μετά από καταγγελία δηλητηρίασης ποιμενικού σκύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα 2/9/2024 η Καρίνα εντόπισε συνολικά 11 δηλητηριασμένα δολώματα (κεφτέδες) ενώ στις 5/9/2024 στην επαναληπτική βρήκε άλλα 8.

Για το περιστατικό έχει ήδη υποβληθεί μήνυση στο ΑΤ Χανίων.

Την ομάδα συνόδευε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Κρομμυδάκης Μιχάλης.

Πηγή: flashnews.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Παρόμοιο μοτίβο με εκείνο της χθεσινής συνεδρίασης παρουσίασε την Τρίτη (17/9) το ελληνικό χρηματιστήριο. Αυτό που επικρατούσε αρχικά ήταν χαμηλοί τόνοι και αρκετές εναλλαγές...

Τεχνολογία

Επιστροφή στην εποχή προ κορωνοϊού σηματοδοτεί η ανακοίνωση της Αmazon, σύμφωνα με την οποία, απαιτεί από τους υπαλλήλους της να εργάζονται στο γραφείο πέντε...

Sport

Η απόλυτη υπέρβαση έγινε και η ΑΕΚ φέρνει στην Ελλάδα τον Αντονί Μαρσιάλ! Οι κιτρινόμαυροι πυροδοτούν τη μεγαλύτερη «βόμβα» του καλοκαιριού φτάνοντας σε συμφωνία...

Ελλάδα

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα...