Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Rally Monte Carlo Historique: Allez Les Grecs…

Rally Monte Carlo Historique: Allez Les Grecs…


Εξελίχθηκε σε θεσμό η συμμετοχή εξαιρετικών ελληνικών πληρωμάτων στο Historic Μonte Carlo Rally. Σχολιάζει ο Σ.Χ., με αφορμή εικόνες-ευγενική προσφορά του Τάσου Αρωνίτη, για εκδήλωση όπου οι άνθρωποι έκαναν τη διαφορά.

Προεόρτια χθες Κυριακή, ο ιδανικός πρόλογος σε εξαιρετική εκδήλωση στο Store Your Car, με οικοδεσπότη τον κ. Αλέξανδρο Χριστοδούλου και συνοδοιπόρο τον Άρη Γεωργοσόπουλο. Εκδήλωση υψηλού επιπέδου κάτω από ιδανικές συνθήκες, σε χώρο που λογικά πληρώνεις για να επισκεφθείς.

Υπολογίσαμε σχεδόν διακόσιους προσκεκλημένους, μια μεγάλη παρέα, με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις να ξεπερνούν ρόλους, τίτλους και παλμαρέ. Τίποτα στην τύχη, και η επιλογή των καλεσμένων ήταν συνδεδεμένη με την ποιότητα που χαρακτηρίζει ένα γεγονός υψηλού επιπέδου. Πέρα από τους πρωταγωνιστές, οδηγούς και συνοδηγούς, παρόντες ήταν και μέλη της ομάδας υποστήριξης, όπως οι Πέτρος Βασιλόπουλος, Ευάγγελος Παναρίτης, Νίκος Καρανικόλας, Κωνσταντίνος Πιπέρος κ.ά. Με περισσότερη ή πιο μικρή εμπειρία, σε σημαντικό ρόλο που θα επιτρέψει στην ελληνική ομάδα να διακριθεί.

Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Την Κυριακή μπορείς!

Ο λόγος στον οικοδεσπότη Αλέξανδρο Χριστοδούλου, που υποδέχθηκε τους φιλοξενούμενούς τους με σχόλιο ουσίας συνδεδεμένο με την ποιότητα των συμμετοχών. Αλλά και με το στόχο της ελληνικής ομάδας, που, όντας αξιόπιστη και με εμπειρία, μπορεί να τιμηθεί, και όχι απλώς να παρευρεθεί στην απονομή στο Μονακό, όπου είναι υποχρεωτική η επίσημη ενδυμασία. Σήμερα, εκεί, σε ατελιέ-γκαράζ που στο Μαρανέλο δε θα βρεις, η ενδυμασία ήταν smart casual, ό,τι υποστήριξε υποδειγματικά η παρούσα υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου

Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου

Κομψή και με ευφυέστατο λόγο, πολιτικός με αποδεδειγμένη ευαισθησία για το ΙΑ. Συνεχίζοντας το έργο του Κώστα Α. Καραμανλή για τις περιβόητες πινακίδες για ΙΑ, που επιτέλους εκδίδονται. Ευαίσθητη και για την οδική ασφάλεια, η μόνη στην κυβέρνηση που ανησυχεί για ό,τι μας πληγώνει, κάθε ημέρα και περισσότερο. Ευτυχώς συνεργάζεται με τον Τάκη Πουρναράκη, που γνωρίζει και μέχρι πού έφτασε το έργο Αυγενάκη, ώστε να συνδυαστεί το ΡΑ με ασφαλείς διαδρομές, project με υπογραφή FIA, σήμερα σε pause.

Άρης Γεωργοσόπουλος και Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Άρης Γεωργοσόπουλος και Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Αναμενόμενα άψογος και λιτός ο λόγος του Άρη Γεωργοσόπουλου, που είχε και την ευθύνη των συστάσεων με τα μέλη της εθνικής μας ομάδας. Κοινός παρονομαστής ότι είναι όλοι τους σεμνοί και όταν τους γνωρίσεις θέλεις να συναναστραφείς μαζί τους. Με τους Χριστοδούλου-Γεωργοσόπουλο και τους Γιώργο Αλεβιζόπουλο, Δημήτρη Καλογερά, Κώστα Κοφινά, Γιώργο Σπηλιόπουλο, Μάκη Κατοχιανό, Γιώργο Γεωργακόπουλο και τους συνοδηγούς τους. Νίκο Παλυβό, Χρήστο Δημόπουλο, Κυριάκο Κοφινά, Θανάση Σπηλιόπουλο Jr, Δημήτρη Huffy και Τάσο Δούρο. Κάτι σημαντικό θα μάθεις, πέρα από τις πληροφορίες για τα δύο Fiesta, το 128 Rally, τα δύο Mini, το Renault 5 Alpine και βέβαια για τη 2λιτρη Beta coupe, στα χρυσά χέρια του γιατρού μας Dr. Spiliopoulos.

Κώστας και Κυριάκος Κοφινάς

Κώστας και Κυριάκος Κοφινάς

Ο καθένας με τον τρόπο του, συνδεδεμένο και με την προσωπικότητά του, αλλά και την εμπειρία του, σε μια δύσκολη άσκηση που ξεπερνάει τον όρο «Regularity». Άλλωστε ο Χριστοδούλου, όπως και ο Κ. Κοφινάς, πυροβολούν και στη Sporting κατηγορία, ενώ δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα προσαρμοστούν ιδανικά στο χώμα κ.α., όπως το έκαναν και οι Βασιλόπουλος, Δελαπόρτας.

Les Grecs

Για το HMC Rally, μας θύμισαν το βαθμό δυσκολίας που γοητεύει οι Γιώργος Δελαπόρτας-Σπύρος Μουστάκας, που πήραν το λόγο και μας ταξίδεψαν. Στις χιονισμένες ειδικές διαδρομές του MC, με κατάλληλα ή ακατάλληλα λάστιχα. Τοποθέτηση με έντονη συναισθηματική φόρτιση από τον Γιώργο, όταν ο Regularity master έβαλε και τεχνικά στοιχεία στην εξίσωση.

Autobianchi A112 - Hillman Imp

Autobianchi A112 – Hillman Imp

ΔελαπόρταςΜουστάκας ολοκλήρωσαν δεύτεροι το 2019 με το μαύρο ΕΚΟ Golf GTi. Τότε που μας ξενύχτησαν, ενώ άνοιξαν το δρόμο για την εξέλιξη σε θεσμό μιας ακριβής διαδικασίας που επικοινωνεί τη χώρα μας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αξιοποιώντας και τη δυναμική του ΣΙΣΑ, που υποστήριξε την προσπάθεια με το έντιμο πάθος που χαρακτηρίζει τον πρόεδρό του, κ. Μιχάλη Μουζούκη. Παρών στην εναρκτήρια εκδήλωση για το φετινό HMC Rally, καθώς και άλλοι σημαντικοί μιας κοινότητας που λάμπει και έχει την υποστήριξή μας. Όπως και άλλοι της επικοινωνίας με ονοματεπώνυμο, Νίκος Τσάδαρης, Γιάννης Σταυρόπουλος (Motori), που δε συνηθίζουν να παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις Κυριακή μεσημέρι. Εκτός αν πρόκειται για κάτι σημαντικό, όπως επί του προκειμένου.

Καλό δρόμο και «merde», όπως σχολιάζουν οι Γάλλοι όταν εύχονται πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα._ Σ. Χ.Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.

Καλό ομως είναι να συμβουλεύεστε πηγές με διαφορετικές οπτικές γωνίες για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.πηγή άρθρου

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Το μέγεθος και οι χώροι ενός αυτοκινήτου μετρούν πολύ όταν τα διαθέσιμα χρήματα είναι περιορισμένα. Το μέγεθος και οι χώροι ενός αυτοκινήτου μετρούν πολύ...

Οικονομία

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κάθε οικονομίας, σίγουρα και της ελληνικής, είναι η φοροαποφυγή κυρίως από άτομα υψηλού εισοδήματος. Για τον λόγο αυτό, τα...

Lifestyle

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο μαζί με τα παιδιά του συνεχίζει ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος διαθέτει ένα υπέροχο εξοχικό στο νησί...

Πολιτική

Μετά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του απέναντι σε υπάλληλο του αεροδρομίου, αλλα και τις καταγγελίες για το πάρτι απευθείας αναθέσεων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο...